Якісні запчастини для сільгосптехніки

0
11

Трактори, комбайни та навісне обладнання, що працює із землею, постійно піддається підвищеному фізичному навантаженню. Не дивно, що наприкінці сезону необхідні запчастини до сівалок Гаспардо, щоб відновити їхню нормальну працездатність. Підготувати важливе навісне обладнання до наступного весняного або осіннього сезону. Уникнути механічних поломок у процесі засівання поля будь-якими зерновими.

Найзатребуваніші запасні частини

Оригінальні комплектуючі, виготовлені з дотриманням технологічних процесів, повністю відновлюють заводським характеристикам сільськогосподарської сучасної техніки. Насамперед від надмірного зносу страждає техніка, яка безпосередньо контактує з ґрунтом. Абразивні частинки здатні пошкодити навіть найнадійніші та довговічніші механізми та їх компоненти. Саме з цієї причини у продажу завжди є:

  1. Різноманітні упорні, кулькові, роликові та підшипники кочення.
  2. Карданні вали та хрестовини з голчастими підшипниками.
  3. Комплектуючі до промислових обприскувачів.
  4. Численні витратні матеріали, які необхідно вчасно змінювати.
  5. Запасні частини для розкидачів органічних та хімічних добрив.

Особливо потрібні запчастини до сівалок Kuhn, популярної торгової марки серед невеликих фермерських господарств та аграріїв, що обробляють значні посівні площі. Наявність широкого спектра запасних частин дозволяє фермерам відновлювати працездатність будь-якої техніки, зробленої в будь-якій точці світу. Сподіватись на те, що не доведеться оновлювати парк покупкою нової техніки.

Популярні запчастини для комбайнів

На відміну від навісного обладнання, комбайн краще захищений від попадання пилу, сміття, багнюки що провокує підвищене зношування механізмів. Планове та сезонне обслуговування сільськогосподарської техніки виявляє проблемні місця. Механіки за наявності необхідних запасних частин можуть відновити працездатність комбайна до початкових заводських характеристик:

— комплектуючі для дизельного двигуна;

— запасні частини механічної трансмісії;

— окремі сталеві компоненти рами;

— запчастини для кріплення навісного обладнання;

— окремі елементи комбайна схильні до зносу.

Грамотно підібрані запчастини до сільгосптехніки із широкого асортименту від виробників не потрібно додатково допрацьовувати, щоб встановити замість зношених компонентів. Особливо потрібні шестерні елементи приводу та зірки для ланцюгової передачі. Працюючи без додаткового захисту, вони схильні до особливого швидкого зносу.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь