На відміну від класичної однокімнатної чи багатокімнатної квартири, смарт має один спільний простір, в якому гармонійно поєднується спальня, загальна кімната, кухня та повністю відсутній коридор. Сучасна будівельна компанія БМК Атлант орієнтована на різноманітних покупців нерухомості. У тому числі на людей, для яких не потрібен великий житловий простір для комфортного проживання у власній квартирі.

Секрет популярності Смарт житла

Як було зазначено вище, основна концепція, розумне використання невеликого простору. Якщо грамотно підійти до планування та використовувати тільки індивідуально виготовлені меблі, навіть у 25 м2 можуть з комфортом проживати двоє людей. До головних аспектів популярності варто додати:

  1. Відсутність довгих коридорів, що не використовуються за призначенням.
  2. У невеликому просторі набагато простіше спілкуватися.
  3. Мінімальна кількість рухів для переміщення та прибирання квартири.
  4. Доступна вартість житла для сім’ї з обмеженим бюджетом.
  5. Суттєва економія на опаленні в холодну пору року.

Важливо: відсутність перегородок створює відкритий простір, у якому набагато приємніше проводити час. При грамотному підході, завжди можна купити квартиру ЖК Європейський, організувати зону для сну, перегляду фільмів, прийому їжі та її приготування. Санітарний вузол досить великий, щоб у ньому можна було розмістити раковину, душову кабіну та інші побутові прилади.

На що варто звернути увагу

Вибір смарт-квартир досить великий. Особливо з планування приміщення та його площі. Для людини, яка використовує квартиру переважно тільки для сну та рідкісних моментів пасивного відпочинку в особистому просторі, площі 18-20 м2 буде цілком достатньо. Для двох краще підібрати смарт-простір зі збільшеною площею до 30 м2. Під час підбору варто звернути увагу на інші дрібниці:

  • місце під ліжко враховує ваш реальний зріст;
  • наявність достатнього простору для пральної машини;
  • оптимальне розташування вікон, наявність балкона;
  • опалення кондиціонером або центральне;
  • можливість зберігання електросамоката, велосипеда.

Дефіцит простору дуже просто компенсувати шляхом використання меблів, виготовлених на замовлення. Як показує практика, це несуттєво збільшує вартість меблювання, але дозволить відмовитися від непотрібних поличок та шафок. Повністю виключити місця, де збиратиметься пил. Вибрати та купити квартиру в Полтаві в новобудові буде правильним рішенням. Якщо вона потрібна для одного або двох людей.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь