У двадцять першому столітті літак перетворився на звичайнісінький транспортний засіб. Він, дозволяє всього за кілька годин долати тисячі кілометрів. Заощаджуючи не тільки гроші, але й дорогоцінний час купити авіаквитки онлайн можна всього за кілька хвилин. Але, є кілька особливостей, які варто враховувати, перед тим як остаточно зробити вибір.

Заздалегідь або перед вильотом

Цим питанням спантеличують себе всі без винятку люди. Бронювання або покупка за 6-3 місяці до дати вильоту більш рентабельна. Через те, що в цьому випадку можна розраховувати на найбільші знижки. Але, це можливо тільки в разі планування відпустки. До інших переваг покупки заздалегідь можна додати:

  • вибрати оптимальні місця розміщення в літаку;
  • переглянути пропозиції кількох авіакомпаній;
  • врахувати максимально зручний час прильоту;
  • розраховувати на додаткові бонуси, під час перельоту.

Важливо: квитки можуть коштувати з додатковою знижкою за добу до вильоту. Але, розраховувати на 100% наявність вільних місць не варто. Є занадто велика ймовірність, що літак буде завантажений повністю.

Додаткові хитрощі

Переліт у вихідні дні дорожче, ніж у будні. У суботу та неділю в авіакомпаній не буває нестачі в охочих як на короткі, так й на тривалі перельоти. Особливо висока вартість на квитки в наступних типових ситуаціях:

  1. Великі, міжнародні та національні свята.
  2. Міжнародні спортивні матчі в країні прильоту.
  3. Високий туристичний сезон, для окремо взятих регіонів.

Важливо: нічний переліт на авіалайнері не буде коштувати дешевше, але, як показує практика, він проходить в більш комфортних умовах. Більшість пасажирів спить в салоні, та не турбує оточуючих постійним монотонним звуком безлічі діалогів.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь