Мінітрактор у фермерському господарстві

0
47

Навіть найпростіший трактор може спростити життя фермеру. Техніка мінімізує витрати на оренду підрядника для розпушування землі та збирання врожаю. Допомагає виконувати низку додаткових завдань. Купити японський мінітрактор досить просто, з урахуванням індивідуальних потреб. Широкий асортимент тракторів дозволить зупинити вибір на техніці, яка гарантовано задовольнятиме запити фермерського господарства.

Секрет надійності японської техніки

На відміну від сільськогосподарської техніки, виготовленої в Китаї, Японія орієнтована на високі світові та внутрішні стандарти. Навіть найпростіший трактор із дизельним чи бензиновим двигуном прослужить не один сезон, вимагаючи лише заміни витратних матеріалів та періодичної заправки паливного бака. До головних секретів надійності тракторної техніки варто віднести:

  • солідний запас міцності всіх вузлів та агрегатів;
  • додатковий захист рухомих вузлів та механізмів від пилу;
  • трактор має збалансовану трансмісію;
  • може експлуатуватись як влітку, так і в зимовий період;
  • відносно невелика витрата палива.

Сільськогосподарська техніка сконструйована так, щоб ефективно чинити опір негативним факторам експлуатації. Спеціальні кріплення дозволяють використовувати додаткове навісне обладнання для розширення сфери експлуатації. Залежно від характеристики потужності, мінітрактори Oдеса можуть використовуватися як на дуже маленьких ділянках землі, так і обробляти поле середнього розміру.

На що здатний невеликий трактор

Фактично, в руках у фермера буде універсальний механізм, здатний виконання цілого ряду завдань. Як мінімум, трактор можна використовувати для буксирування причепа в польових та складних дорожніх умовах. З цим завданням впорається будь-яка техніка, представлена в досить широкому асортименті. До інших, не менш важливих функцій варто додати:

  1. Засів ділянки землі зерновими чи іншими культурами.
  2. Збирання врожаю за допомогою додаткового навісного обладнання.
  3. Промисловий покіс трави на ділянці землі.
  4. Чищення території чи дороги від снігових кучугур.
  5. Використання унікального навісного устаткування.

Залежно від модифікації навісне обладнання може кріпитися як на задню, так і на передню вісь сільськогосподарської техніки. Купити мінітрактор Oдесаа найкраще перед початком польових робіт. Фермер має достатньо часу для вивчення можливості техніки. Підбирає додаткове навісне обладнання та своєчасну обробку земельної ділянки для отримання високого врожаю практично будь-яких культур.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь