Виконання ремонтних робіт та купівля запасних частин для вантажівки завжди пов’язані з бажанням заощадити. Однак, як показує практика, нерідко економія виявляється уявною. Чому? Розберемо нижче, а тим, хто ще не знає, де купити оригінальні запчастини Рено Магнум в Україні, рекомендуємо заглянути в каталог інтернет-магазину АлтісАвто: https://altis-avto.com.ua/ua/g45997632-zapchasti-renault-magnum.

Економія та питання безпеки вантажного автомобіля

Купуючи неякісні запчастини Рено Магнум, у вас немає гарантії виробника на певний експлуатаційний ресурс або термін. Вихід з ладу таких запчастин Renault Magnum, як гальмівні системи, кермо і підвіска загрожує виникненням аварійних ситуацій. За статистикою використання дешевих та неякісних запчастин Рено Магнум є причиною травм та загибелі водіїв, пасажирів у 3% усіх аварій за участю цього вантажного автомобіля.

Оригінальні запчастини Renault Magnum — гарантія довговічності

Найчастіше зниження вартості неоригінальних запчастин Рено Магнум досягається за рахунок використання більш дешевих матеріалів, що негативно позначається на довговічності як окремих деталей, так і всього вантажного автомобіля. Крім того, варто враховувати і економічну складову експлуатації вантажівок. Будь-яка поломка та ремонт — це простий, який спричиняє непрямі фінансові втрати та недоотримання прибутку.

Неоригінальні запчастини Renault Magnum — причина відмови у гарантійному обслуговуванні

Нерідко виробники відмовляють у гарантійному обслуговуванні транспортного засобу при виявленні факту встановлення неоригінальних запасних частин для вантажівки. У цьому випадку виникає додаткова стаття витрат, яка робить економію на запчастинах уявною.

Купуючи низькоякісні запчастини Renault Magnum, у вас немає гарантії використання саме тих матеріалів, які заявлені виробником. Найчастіше це стосується марок сталі. Крім того, запасні частини для вантажівки можуть відрізнятися від оригіналу розташуванням отворів кріплення, габаритами та максимальним припустимим навантаженням. Все це може перешкоджати проходженню технічного огляду вантажного автомобіля.

Звичайно, завжди варто пам’ятати про репутаційні ризики перед клієнтами. Часті поломки та ремонтні роботи призводять до недотримання термінів доставки та втрати довіри клієнтів.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь