Чи варто купувати шини з пробігом

0
11

Питання залишається актуальним для багатьох автомобілістів, які не можуть собі дозволити купити якісні нові покришки для свого легкового авто, мікроавтобусу або пікапа. Саме тому вони звертають увагу на широкий вибір покришок BURADIUS з європейських країн. Більшість водіїв приємно вражена, якістю комплектів, які можна придбати з доставкою в будь-який куточок країни.

На що варто звертати увагу

Ринок автомобільних шин з пробігом досить великий. Тому, варто спокійно та впевнено вибрати саме те, що підходить під ваш транспортний засіб. Звертати увагу не тільки на очевидні технічні характеристики, але й на додаткові фактори вибору. Якщо грамотно підійти до процесу, можна отримати брендові шини за відносно невелику ціну. Вибір потрібно робити наступним чином:

  1. Діаметр покришки, він повинен збігатися з наявними дисками коліс.
  2. Ширина, впливає на стійкість транспорту на дорогах з різним покриттям.
  3. Профіль покришки, розрахований на асфальт чи ґрунтові дороги.
  4. Сезонність не менш важливий показник, літо чи зима.
  5. Висота залишкового протектора повинна бути не менша 3-4 мм.

Важливо: інколи, щоб підвищити вартість автомобіля що продається, власник купляє покришки з пробігом від відомого бренду. Тут головне не купити шини з незначним залишком протектору. Бо, в цьому випадку це буде причина для зниження ціни потенційним покупцем. Шини не повинні бути на колесах транспортного засобу лише для годиться.

Чому варто обирати шини з пробігом

В європейських країнах діють більш суворіші правила користування транспортними засобами, бо на дорогах загального користування за межами міста швидкість руху дуже висока. Саме тому, навіть якщо покришка зношена лише на 50-60%, власники авто намагаються їх замінити на нові комплекти. А ще зовсім придатні комплекти потрапляють в Україну для продажу на місцевому ринку:

  • краще обирати всі чотири покришки одного бренду з однаковим протектором;
  • відмовитися від покупки шин, на яких є фізичні пошкодження щоковин;
  • купити два комплекти, для теплої пори року та для зимового періоду;
  • шини відомих брендів надійніші за покришки невідомого походження;
  • здатні витримувати всі складнощі місцевих доріг в країні.

Водій може бути впевненим у своїй машині. Якісні шини від відомих брендів подарують впевнене керування транспортом на сухій, вологій та слизькій поверхні. Мінімальний гальмівний шлях, зменшені витрати на паливні матеріали. Збільшать безпеку транспорту під час поїздок містом та за межами населеного пункту.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь