Лубриканти останнього покоління

0
5

Будь-які способи та види інтимних відносин передбачають фізичний контакт та поступальне тертя ділянок тіла з ніжним шкірним покривом. Не помічаючи больових чи дискомфортних відчуттів під час сполучення, часто виявляються роздратування і навіть їх серйозні ушкодження. Для виключення таких проблем досить просто користуватися лубрикантом (десятки видів представлені на сторінках онлайн-каталогу https://black-bunny.com.ua/lubrykanty/ компанії «Секс-шоп Чорний Кролик-магазин інтим товарів в Україні»).

Що таке лубриканти і навіщо на них витрачати гроші

Людський організм передбачив необхідність виділення певних видів секрецій для освіти, що змащує ефект в інтимних зонах під час статевого акту. На жаль, обсягу такого мастила буває недостатньо, та й виділяється воно не завжди своєчасно. Практичні користувачі з метою забезпечити собі необхідний комфорт та безпеку застосовують різні креми, олії або вазелін, що викликає:

• Зворотний ефект – втрачається чутливість.
• Проблеми із забрудненням білизни – після сполучення залишаються плями, які важко випрати.

Що призвело до розробки та створення у фармацевтичних лабораторіях спеціальних лубрикантів або спеціальних змащувальних гелів. Використання спеціальних формул та сучасних компонентів додали лубрикантам нові функції:

• Розігріваючий ефект ерогенних зон та збільшення сексуального потягу.
• Захист від проникнення через подразнену шкіру забруднення чи інфекцій.
• Насичення шкірних покривів корисними речовинами швидкої регенерації.
• Розповсюдження приємного аромату, який можна вибрати під час покупки.

І головне, на що звертають увагу безпосередні користувачі, мастила не залишають слідів на білизні і не викликають роздратування при попаданні в ротову порожнину або шлунок.

Широкий вибір та безкоштовна консультація

Сучасні лубриканти на силіконовій чи змішаній основі можна тривалий час використовувати у воді. Вони забезпечують комфортне ковзання без втрати чутливості. Можуть використовуватися для будь-яких видів інтимних стосунків – не різняться чоловічі та жіночі.
Розібратися в особливостях та способах використання того чи іншого виду можна самостійно за допомогою опису каталогу. Або звернутися за консультацією до штатного фахівця інтернет-магазину. Реалізація здійснюється з онлайн оформленням покупки. Доставка придбаного товару проводиться у упакованому вигляді з дотриманням конфіденційності.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь