Як перевезти пральну машину — поради професіоналів

0
359

Перевезення пральної машини самотужки вимагатиме допомоги двох чоловіків та вивчення наших рекомендацій. Оптимізуйте свої вантажні перевезення в Львові разом з нами! Замовляйте за посиланням: https://gruz-taxi.lviv.ua/perevezennia

Як підготуватися до транспортування

Перед тим, як перевезти пральну машину, слід захистити пристрій від можливих пошкоджень. Для підготовки побутового обладнання до переміщення знадобиться:

  1. Вимкнути шнур живлення.
  2. Закрийте кран подачі води.
  3. Від’єднати машину від водопроводу.
  4. Встановити болти.
  5. Покласти кінець зливного шланга в ємність так, щоб він виявився нижчим за рівень патрубка.
  6. Вилити залишки води, трохи нахиливши пральну машину.
  7. Змотати та обгорнути м’якою тканиною кабель та шланги.
  8. Закріпити деталі гумовими розтяжками чи скотчем.
  9. Зафіксувати дверцята та кришки клейкою стрічкою.
  10. Обмотати корпус пухирчастим поліетиленом або пакувальним картоном.

Приділивши належну увагу упаковці, ви наполовину унеможливите небажані наслідки перевезення.

Як перевезти пральну машину без транспортувальних болтів

Якщо не вдалося знайти кріпильних болтів, спробуйте придбати інші. Інакше барабан пральної машинки доведеться закріпити підручними засобами, особливо коли планується транспортування у легковому автомобілі. Для цього знімають задню панель або днище корпусу, заповнюють порожнечі пінопластом або поролоном, забезпечуючи нерухомість підвішених на пружинах нутрощів.

Стандартні правила, що забезпечують безпечне переміщення складних побутових пристроїв, потребують вертикального розміщення пральної машини та надійної фіксації від переміщення кузовом автомобіля. У крайньому випадку машинку укладають «лежачи на спині», попередньо застелявши дно багажника товстою ковдрою.

Якщо дотримання правил перевезення викликає складне становище, краще скористатися послугами професіоналів, які мають необхідний пакувальний матеріал і пристосовані для цього автомобілі.

Як перевезти ванну: три простих етапи

Ретельно упакована або повністю незахищена, ванна завжди створює проблеми під час перевезення. Тому багато компаній виносять її транспортування до окремої графи.

Як перевезти ванну: професійний підхід

Як правило, рух ванн силами професійних мувінгових компаній відбувається з використанням спеціальних дерев’яних каркасів, роль буферів в яких виконують невеликі пінопластові вставки. Так як перевезти ванну без огріх персоналу іноді складно, особливо цінні екземпляри додатково обертаються кількома шарами повітряно-бульбашкової плівки. Це дозволяє максимально убезпечити виріб від механічних пошкоджень. Крім того, сьогодні дуже популярні меблеві фургони. Внутрішня поверхня кузова в них має амортизуючу оббивку.

Як перевезти ванну самостійно

Перший етап

Перше, що варто подумати – упаковка вантажу. Можливо, старому чавунному виробу не зашкодять удари, ні сильні вібрації. А ось його акрилові зібратися можуть виявитися чутливішими. Особливо якщо забезпечені сучасною гідромасажною системою. У цьому випадку доведеться убезпечити не тільки корпус, а й прикріплене до нього електрообладнання, трубопровід.

Отже, перед тим, як перевезти ванну, готуємо її до транспортування:

  • звільняємо корпус від знімних елементів (відповідно до інструкції);
  • обертаємо будь-яким доступним матеріалом, фіксуючи його скотчем;
  • окремо пакуємо всі зняті деталі.

Другий етап

Після цього можна приступати до другого етапу – перенесення ванни у транспортний засіб. Правила такі: не можна утримувати виріб за трубопроводи та форсунки. Крім того, варто уникати сильних перекосів, через які може змінитись геометрія корпусу.

Третій етап: встановлення ванни у машині.

Тут важливо простежити за тим, щоб корпус прийняв стійке положення, а також не стикався з іншими предметами, що переміщуються.

На новому місці

Якщо все зроблено правильно, ванна прибуде на нове місце у відмінному стані. А дотримання послідовності монтажу (знову ж таки, згідно з інструкцією) забезпечить правильне функціонування всіх її механізмів.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Пожалуйста, введите ваш комментарий!
пожалуйста, введите ваше имя здесь